پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰۳

دمنوش رويبوس نيوشا

توضيحات

زمان دم كشيدن دمنوش رويبوس نيوشا :
۱۰ تا ۱۵ دقيقه در يك ليوان آب جوش سر پوشيده.
پس از اين زمان لفاف مثلثي دمنوش رويبوس نيوشا خارج شود.

 

معرفي اجمالي دمنوش رويبوس نيوشا :
در طي جنگ جهاني دوم، چاي رويبوس به جايگزين مهمي براي چاي معمولي تبديل شد، چون در آن زمان حمل و نقل چاي از آسيا تقريبا غير ممكن بود. در سال ۱۹۶۸، فردي به نام آنيك ترون كتابي درباره فوايد دمنوش رويبوس براي سلامتي، به ويژه درمان كوليك در نوزادان، نوشت.
خاصيت آنتي اكسيداني دمنوش رويبوس نيوشا بسيار زياد است و از اين نظر، در رتبه دوم بعد از چاي سبز قرار مي گيرد. برگ هاي چاي رويبوس سبز هستند و وقتي طي فرآوري، تخمير مي شوند به رنگ قرمز در مي آيند. دمنوش رويبوس نيوشا، در انواع سبز، تخمير شده و طعم دار شده (به عنوان مثال، با نعناع، وانيل، بابونه و كارامل) وجود دارد. دمنوش رويبوس نيوشا، مانند چاي ترش، چاي قرمز هم ناميده مي شود. تفاوت دمنوش رويبوس نيوشا با چاي هاي ديگر در اين است كه دمنوش رويبوس نيوشا فاقد كافئين است و مقدار تانن هاي آن كمتر از انواع ديگر چاي است.

از مهمترين خواص دمنوش رويبوس نيوشا ميتوان به فوايد بسيار زياد اين دمنوش براي شفافيت پوست، تقويت مو، آنتي اكسيدان، كاهش دهنده استرس، تنظيم كننده قند خون، تنظيم كننده كلسترول خون اشاره كرد.

 

تاريخچه برگ ريبوس موجود در دمنوش رويبوس نيوشا :
منشاء رويبوس، آفريقاي جنوبي است. مردم قبيله خويسان در اين ناحيه، قرن ها برگ هاي رويبوس را جمع آوري مي كردند و از آنها براي درمان بسياري از بيماري ها استفاده مي كردند. مصرف رويبوس در واقع با تحليل رفتن قبايل خويسان پايان يافت ولي خوشبختانه يك گياهشناس به نام كال هامبرگ، برگ هاي اين گياه را در سال ۱۷۷۲ مجددا پيدا كرد و مسبب رواج اين چاي شد. سپس در سال ۱۹۰۴ يك مهاجر روسي به نام بنجامين جينسبرگ كه در توليد چاي دست داشت، بازاريابي اين نوشيدني را با نام “چاي كوستان” و به عنوان جايگزيني براي چاي معمولي، آغاز كرد.
امروزه محبوبيت چاي رويبوس علاوه بر آفريقا، آسيا و كشورهاي اروپايي، در كشورهاي آمريكايي هم رو به افزايش است. اين گونه كه شواهد موجود نشان مي دهد، محبوبيت اين چاي در بين دوستداران نوشيدني چاي، همچنان روند رو به رشدي خواهد داشت و دليل اين امر، طعم گوارا و خواص مفيد آن براي سلامتي است. طي چندسال گذشته، تقاضا براي چاي رويبوس بيش از ۵۰ درصد زياد شده است.

 

كاربرد ريبوس وجود در دمنوش رويبوس نيوشا در طب قديم:
عدم وجود كافئين و مقدار اندك تانن ها در اين گياه، استفاده از آن به عنوان يك گياه دارويي را در سطح جهاني رونق بخشيد. رويبوس در طب سنتي آفريقاي جنوبي (جايي كه منشاء اين گياه است) به عنوان يك چاي سالم مصرف مي شد و براي درمان خستگي هاي مزمن، تهوع و انقباض هاي شكمي استفاده مي شد.

 

مواد موثر دمنوش رويبوس نيوشا :
آسپالاتين، كريسوريول، نوتوفاگين، اورينتين، سافلومين، پروسيانيدين ها، ويكنين، كوئرستين، ايزوكوئرستين، روتين، گليكوزيدهاي آپي ژنين، اسكولتين، اسكولين، ايزوويتكسين، هيپروزيد، اسيدهاي كربوكسيليك فنلي، اسيدهاي هيدروكسي سيناميك و مواد معدني.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.